Kedves Látogatók!
Felhívjuk figyelmüket, hogy az aktuális kormányrendelet értelmében a Mai Manó Ház könyvesboltjában és az annak helyet adó PaperLab Galériában kizárólag az előírásoknak megfelelően maszkot viselő, a koronavírus elleni védettséget igazolni tudó személyek és a felügyeletük alatt lévő 18 év alatti kiskorúak, valamint három napnál nem régebbi, negatív PCR tesztet bemutatók vehetnek részt a megfelelő, másfél méteres szociális távolság betartása mellett.
A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány és a személyazonosító igazolvány (vagy más személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány) együttes bemutatásával történik.
A könyvesboltban egyidőben maximum 2 fő tartózkodhat.
Köszönjük megértésüket!
Mai Manó Ház

MAI MANÓ KÖNYVESBOLT

NYITVATARTÁS:
Kedd – vasárnap: 12.00-19.00
Hétfőn és ünnepnapokon zárva

1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon/iMessage: +36 30 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A félemeleti könyvesboltban nemcsak megtekinthetők, hanem meg is vásárolhatóak a hazai és külföldi fotóművészek albumai, képeslapjai, eredeti fényképfelvételei, hogy otthon is elmerülhessünk a nekünk kedves alkotások között.
Lehetőségünk szerint beszerezzük a magyar könyvkiadás legfrissebb fotográfiai tárgyú kiadványait, folyóiratokat, az aktuális fotókiállítások katalógusait, illetve a ritkaságként nyilvántartott klasszikusokat, szakkönyveket.

A könyvesbolt készletéből továbbra is van lehetőség rendelni, fizetni átutalással lehet, és postai kézbesítéssel tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.
Részletek, bővebb információ az aktuális készletről: bookshop@maimano.hu

A könyvesbolti ajánlóinkat ide kattinva lehet böngészni.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!