Ajándékozzon egész évre szóló belépőkártyát a Mai Manó Házba!
Névre szóló éves belépőkártya, ára: 6000.-Ft (fotó: Kiss Imre)

Ahogy az elmúlt években, idén is kapható a Mai Manó Ház névre szóló, éves belépőkártyája, mellyel 2020-ban az összes kiállításunk megtekinthető. Jövőre is érdemes lesz ellátogatni hozzánk, hiszen  Moholy-Nagy László, Erik Kessels és Nobuyoshi Araki munkái után 2020-ban is a fotográfia legizgalmasabb nemzetközi alkotóit hozzuk el a Mai Manó Házba.

Január végén nyíló Egy álom anatómiája című kiállításunk a német származású alkotó, Katharina Roters jereváni, brutalista építészeti fotográfiáit mutatja be többek között, a művész korábbi fotósorozataihoz hasonló módon, igen nagy érzékenységgel és tökéletes mértani precizitással. Katharina Roters Hungarian Cubes (Magyar kockák) című könyvét 2014-ben a Német Építészeti Múzeum (DAM) és a Frankfurti Könyvvásár Építészeti Könyv Díjával (DAM Architectural Book Award) tüntették ki. A kötet a hatvanas-hetvenes években épült magyarországi vidéki családi házak, a Kádár-kockának is nevezett épületek díszítőművészetét mutatta be.

Névre szóló éves belépőkártya, ára: 6000.-Ft (fotó: Kiss Imre)

Az éves belépőkártya mellett, egyszeri alkalomra szóló belépőjegyet is ajándékozhat családjának, barátainak vagy éppen saját magának. Az éves belépőkártya és az egyszeri alkalomra szóló belépőjegy megvásárolható a Mai Manó Ház könyvesboltjában.

Egyszeri alkalomra szóló tiszteletjegy, ára: 1500.-Ft (fotó: Kiss Imre)

Éves belépőkártya díja: 6000.- Ft

Egy alkalomra szóló tiszteletjegy ára: 1500.- Ft

Mai Manó Könyvesbolt
Nyitvatartás:
Hétfőn és ünnepnapokon zárva
Kedd – vasárnap: 12.00-19.00

1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: +36 30 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A félemeleti könyvesboltban nemcsak megtekinthetők, hanem meg is vásárolhatóak a hazai és külföldi fotóművészek albumai, képeslapjai, eredeti fényképfelvételei, hogy otthon is elmerülhessünk a nekünk kedves alkotások között.
Lehetőségünk szerint beszerezzük a magyar könyvkiadás legfrissebb fotográfiai tárgyú kiadványait, folyóiratokat, az aktuális fotókiállítások katalógusait, illetve a ritkaságként nyilvántartott klasszikusokat, szakkönyveket.

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház