Ez itt már a könyvesbolti ajánlónk piros-zöld kiadása! 🎄📸📚
Karácsonyi könyvajánló

Benne vagyunk a novemberben, és hogy kevésbé legyen nyomasztó a készülődés, a Mai Manó Könyvesbolt kiadványai már felvették legszebb borítóikat. Akik elkerülnék a tumultust, nálunk beszerezhetik a karácsonyfa alá szánt könyveket!

Richard Avedon, Saul Leiter, Harry Gruyaert, William Eggleston és Koudelka könyveiből is érkeztek új példányok. A japán fotográfusok közül Moriyama és Sugimoto könyveivel bővült a meglévő készletünk és újra kapható a Ravens & Red Lipstick: Japanese Photography Since 1945 című válogatás is. A divat- és az utcai fotózás iránt érdeklődők számára szintén impozáns darabokkal bővült a kínálatunk.

Újra kapható a Magnum Contact Sheets, a Magnum Dogs, illetve William Wegman kutyás könyve is, a Being Human. Elérhetők Michael Kenna, Anders Petersen és Mary Ellen Mark könyvei is, illetve az elméletibb munkák iránt érdeklődők számára kapható a How to Read a Photograph.

A felsorolás nem teljeskörű, ezért érdemes ellátogatni hozzánk és bátran választani, mert egy nálunk vásárolt albummal nem lehet melléfogni, ha ajándékozásról van szó.

A könyvajánlóink ide kattintva böngészhetők.

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház