Fashion Photography Next

A Fashion Photography Next 35 ígéretes tehetség munkáin keresztül bemutatja a fotográfia és a divat legújabb irányvonalait egy meglepően új perspektívát kínálva.

Az áttekintés meghatározza mind a divatfotózás, mind az inspiratív és innovatív képalkotás módszereit az elkövetkező évtizedben. A vezető kurátor és író Magdalene Keaney több mint harminc fotóst választott ki – olyan feltörekvő tehetségeket, akik olyan időtálló divatképeket hoznak létre, amelyek befolyásolják a holnap kulturális és stílusrendszereit. A divat világa frissességgel és fiatalokkal megszállott, kiknek munkássága túlmutat a jelenen is.

A kötet 272 – ebből 208 színes – illusztrációt kínál Axel Hoedt merész grafikai kísérleteitől, a Daniel Jackson színtelített, hiperrealisztikus képein át Hanna Putz hűvös, semleges esztétikájáig.

A legkiválóbb fotósok provokatív képei önmagukért beszélnek, a mű sokszínű, néha sokkoló, de egészen biztosan emlékezetes bevezetőt kínál a divat világának állandó versenyébe.

Kiadó: Thames & Hudson, 2014
Oldalszám: 272 oldal
Kötés: puhatáblás
ISBN: 9780500544358
Nyelv: angol
Ár: 12.900,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház