2024.05.09. 18.00 - Horváth M. Judit fotóművész tárlatvezetése Isabel Muñoz: OMEGA című kiállításán

„Isabel Muñoz alkotói látásmódja, érzéki, érzelmes fotográfiái rokonságban állnak az én munkáimmal. Hasonlóan látjuk a világot, azonos generációhoz tartozunk, szociálisan érzékenyen reagálunk a társadalmi igazságtalanságokra. A mobiltelefonnal készült képeimben és Isabel polaroid fotóiban úgy gondolom, szintén van nem kevés közös gondolat.” (Horváth M. Judit)

Horváth M. Judit fotóművész, a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja, 1998-ban jelent meg Stalter Györggyel közös munkája, a Más Világ című sorozat. 2012-ben láthatta a nagyközönség Privát képek 1. című fotóinstallációját a Mai Manó Házban. Felvételeit többek között a Magyar Nemzeti Múzeum Történeti Fényképtára és a Magyar Fotográfiai Múzeum őrzi.

A korlátozott férőhely miatt az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a programra a maimano@maimano.hu e-mail címen lehet, a tárgy rovatba kérjük beírni: Tárlatvezetés – május 9.

A résztvevők száma maximum harminc fő.

A tárlatvezetésen a regisztrált látogatók a kiállításra szóló, aznap váltott kedvezményes vagy teljes árú (diák, nyugdíjas vagy felnőtt) belépőjeggyel vehetnek részt. Tájékoztatjuk, hogy eseményeinken hang- és képfelvétel készülhet, amelyből a Mai Manó Ház részleteket használhat fel az intézmény programjainak népszerűsítése céljából.

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház