2022.05.15. 18.00 - Horváth M. Judit tárlatvezetése Nicholas Nixon A Brown nővérek című kiállításán

„A tárlatvezetés alatt a résztvevőket bevonva a beszélgetésbe, az eltűnő idő nyomában közösen próbálom megfejteni, mi a titka Nicholas Nixon a Brown nővérekről készült fotósorozatának, mitől válik egy több évtizeden átívelő, puritán egyszerűséggel készített képfolyam – amelyet látszólag bárki készíthetne a saját családjáról is – a kortárs fotográfia egyik legismertebb sorozatává.” – írja Horváth M. Judit

Horváth M. Judit fotóművész, a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja, 1998-ban jelent meg Stalter Györggyel közös munkája, a Más Világ című sorozat. 2012-ben láthatta a nagyközönség Privát képek 1. című fotóinstallációját a Mai Manó Házban. Felvételeit többek között a Magyar Nemzeti Múzeum Történeti Fényképtára és a Magyar Fotográfiai Múzeum őrzi.

Regisztrálni a programra a maimano@maimano.hu e-mail címen lehet, a tárgy rovatba kérjük beírni: Tárlatvezetés – május 15.

A tárlatvezetésen a regisztrált látogatók a kiállításra szóló, aznap váltott kedvezményes vagy teljes árú (diák, nyugdíjas vagy felnőtt) belépőjeggyel vehetnek részt.

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház