Inspiráló fotótörténet
Varga Gábor Ákos előadássorozata

2020. október 28. 18.00

Az eseményre a regisztráció lezárult, minden hely elkelt.

A Fotóhónap2020 keretein belül kerül megrendezésre Varga Gábor Ákos Inspiráló fotótörténet című, háromrészes előadássorozata. Az előadások kötetlen, élményszerű módon közelítik meg a fotótörténet elsőre száraznak tűnő témáit. Bemutatásra kerülnek különböző alkotók, alkotói koncepciók, miközben néhány „titokra” is fény derül. A száraz, lexikális ismeretek helyett a legnagyobb fotóművészek beszámolóin és a fotográfiai alkotófolyamat szépségén lesz a hangsúly.  

Varga Gábor Ákos (1972) Budapesten élő fotóművész. 1999-ben végzett a Magyar Iparművészeti Egyetem fotográfia szakán, rövid ideig Berlinben és Strasbourgban is tanult ösztöndíjasként. Számos önálló kiállítása volt Budapesten, köztük a Trafó Galériában és a Mai Manó Házban. 2005-től a Budai Rajziskola fotó szakán óraadó tanár.

Az előadássorozat további alkalmai az alábbi időpontokban kerülnek megrendezésre:

november 11. 18.00
november 25. 18.00

Regisztrálni a programra a maimano@maimano.hu e-mail címen lehet, a tárgy rovatba kérjük beírni: Előadás – október 28. Az előadáson a látogatók a kiállításra szóló belépőjeggyel vehetnek részt. A megszokott kedvezmények ezúttal is érvényesek.


Az előadáson való részvétel az ismert járványügyi szabályok betartása mellett zajlik, gyakori fertőtlenítéssel és a 1,5 méteres távolság betartásával, kötelező maszkviseléssel teremtünk biztonságos környezetet a látogatóink számára.

A kép forrása: ismeretlen fényképész felvétele Varga Gábor Ákos gyűjteményéből

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház