Inspiráló fotótörténet II.
Varga Gábor Ákos előadássorozata

2020. november 11. 18.00

Az eseményre a regisztráció lezárult, minden hely elkelt.

A Fotóhónap2020 keretein belül kerül megrendezésre Varga Gábor Ákos Inspiráló fotótörténet című előadássorozatának második része, melyen a századfordulótól egészen az 1950-es évekig tartó időszak kerül bemutatásra. Az előadás most is kötetlen, élményszerű módon közelíti meg a fotótörténet elsőre száraznak tűnő témáit. Bemutatásra kerülnek különböző alkotók, alkotói koncepciók, miközben néhány „titokra” is fény derül. A száraz, lexikális ismeretek helyett a legnagyobb fotóművészek beszámolóin és a fotográfiai alkotófolyamat szépségén lesz a hangsúly.

Varga Gábor Ákos (1972) Budapesten élő fotóművész. 1999-ben végzett a Magyar Iparművészeti Egyetem fotográfia szakán, rövid ideig Berlinben és Strasbourgban is tanult ösztöndíjasként. Számos önálló kiállítása volt Budapesten, köztük a Trafó Galériában és a Mai Manó Házban. 2005-től a Budai Rajziskola fotó szakán óraadó tanár.

Regisztrálni a programra a maimano@maimano.hu e-mail címen lehet, a tárgy rovatba kérjük beírni: Előadás – november 11. Az előadáson a látogatók a kiállításra szóló belépőjeggyel vehetnek részt, a megvásárolt jegy az adott napi előadásra érvényes. A megszokott kedvezmények ezúttal is igénybe vehetőek. Az előadássorozat harmadik és egyben utolsó alkalma 2020. november 25-én 18.00-kor kerül megrendezésre.

Az előadáson való részvétel az ismert járványügyi szabályok betartása mellett zajlik, gyakori fertőtlenítéssel és a 1,5 méteres távolság betartásával, kötelező maszkviseléssel teremtünk biztonságos környezetet a látogatóink számára.


A kép forrása: ismeretlen fényképész felvétele Varga Gábor Ákos gyűjteményéből.

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház