Japán kötés

Könyvkötő workshop a Nobuyoshi Araki kiállításon

2019. december 14. 14.00

Nobuyoshi Araki Érzelmes utazás című kiállítása kapcsán könyvkötő workshopot tartunk Szántói Lilla (Eskimo Book) vezetésével. A műhelymunka során a keleti kötési technikák klasszikus mintáival, a Yotsume Toji, a Kangxi, a Kikko Toji és az Asa-No-Ha Toji varrással ismerkedünk.

A könyvműhelyt a pillanatnyiság és az anyagok felhasználásának végtelen lehetősége inspirálta. Visszaépítjük a munkánkba mindazt, ami körülvesz minket, nemcsak inspiráció szinten reflektálunk a műhelyhangulatra, hanem felhasználunk maradék, különleges papírokat is, de akár hozott papírok, fotók is belekerülhetnek a füzetekbe. A workshop folyamán lehetőség lesz a különböző kötési technikák kipróbálására és egyedi borítók tervezésére is.

A workshopot Szántói Lilla fotóművész, az Eskimo Book alapítója vezeti.

A programot a kapcsolódó kiállítás tartalma miatt 18 éven felülieknek ajánljuk.

Regisztrálni a programra a judit.schuller@maimano.hu e-mail címen lehet. A tárgy rovatba kérjük beírni: Könyvkötő workshop, Érzelmes utazás – december 14.

A workshopon való részvétel ára 5000.- HUF, amely előre utalással történik és a kiállítás megtekintését is magában foglalja. A regisztráció jelentkezési sorrendben történik és csak a részvételi díj befizetésével érvényes.

A már regisztráltak 2019. december 10-ig tudják visszamondani a jelentkezésüket, ebben az esetben a befizetett teljes összeget visszautaljuk. A határidőn túli lemondásoknál nincs lehetőség kompenzálásra. Kérem, ezt minden jelentkező vegye figyelembe!

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház