Ansel Adams in the National Parks

Több mint kétszáz fényképpel, amelyek közül sok ritkán látott, néhányat pedig soha nem publikáltak, ez a legátfogóbb gyűjteménye Ansel Adams azon képeinek, amelyet az amerikai nemzeti parkokról készített. Sok ember számára a Yosemite, a Yellowstone vagy éppen a Glacier Nemzeti Park Ansel Adams szemén keresztül tárta fel magát. A legendás fotós élete során több mint negyven nemzeti parkot fedezett fel, és a legemlékezetesebb fényképeit is itt készítette, de a XX. század egyik leglelkesebb fotográfusa a fényképeivel, leveleivel és esszéivel a természeti területek megőrzésében és a meglévő parkok megvédésében is fontos szerepet játszott.

A kötetet Adams munkáinak legfontosabb szakértője Andrea G. Stillman szerkesztette, és a könyvben Ansel Adams gondolatait is olvashatjuk. Ez a kiadás egy kötelező darab az Adams rajongóknak és mindazoknak, akik a fotográfushoz hasonlóan nagy kincsként gondolnak Amerika nemzeti parkjaira.

Kiadás: Little, Brown and Company, 2010
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 344 oldal
Nyelv: angol
ISBN: 9780316078467
Ár: 16.900,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
Fotó: Kiss Imre
Fotó: Kiss Imre
Fotó: Kiss Imre
Fotó: Kiss Imre
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház