Araki (Photofile)
Fotó: Mai Manó Ház

A japán fotográfus és művész Nobuyoshi Araki provokatív képeiről ismert. A Shunga, az Edo-korszak erotikus művészete (1603 – 1867), valamint a kortárs kultúra szórakoztató képei befolyásolták Araki munkájának nagy részét, ami olyan tabutémákkal foglalkozik, mint a szex, a meztelenség és a halál. A régi Tokió költői jeleneteitől a modern japán szubkultúráig terjednek Araki témái, az egzotikus virágok érzéki képeitől kezdve a kimonóba öltöztetett, megkötözött nők erotikus fényképéig. Ez a kiadás áttekinti és visszatükrözi Araki rendkívüli munkásságát, a sokkolótól a fenségesig.

A Photofile sorozat a világ legnagyobb fotósainak a legjobb munkáit gyűjti össze. Szép és sorozattá gyűjthető könyvek készülnek a legmagasabb színvonalon, minden kötet hatvan teljes oldalú reprodukciót tartalmaz, kiváló minőségben nyomtatva, bevezetéssel és teljes bibliográfiával. A sorozat elnyerte a New York-i Nemzetközi Fotográfus Központ első díját a kiemelkedő fényképészeti könyv kategóriában.

Kiadó: Thames&Hudson, 2007
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 144 oldal
Nyelv: angol
ISBN: 9780500410912
Ár: 4.900.- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház