Fashion Photography: The Story in 180 Pictures

A divatfotózás a vágyainkat és a fantáziánkat közvetíti arról, hogyan mutatjuk meg magunkat a világnak, miközben a kultúránk és társadalmunk folyamatosan változó értékeit is tükrözi.

Ez a kötet 180 kép segítségével azt vizsgálja, hogy a divatfotózás milyen mély hatást gyakorolt ránk az elmúlt nyolc évtizedben, bemutatva annak fejlődését a legizgalmasabb pillanataival.

A múlt összes fontos divatfotósának munkája mellett, a mai meghatározó kortárs alkotókkal együtt - köztük Richard Avedon, Horst P.Horst, William Klein, Helmut Newton, Guy Bourdin, Steven Meisel, Corinne Day és Juergen Teller munkái által átfogó anyag tárul elénk.

Eugénie Shinkle az alkotók által nagyszerű pillanatokat tár fel a divat és a fotózás történetében, bemutatja, hogy a divatfotózás hogyan indult virágzásnak a magazinok megjelenésével, hogy a befolyásos művészeti igazgatók hogy működtek együtt a fotósokkal, és hogy a divatfotósok hogyan táplálkoztak egymás ötleteiből.

Ez a könyv, amely önmagában is egy gyönyörű kiadás, mindenki számára alapmű, akit érdekel ez a lenyűgöző téma, a divatfotózás története.


Kiadó: Aperture, 2017
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 272 oldal
Nyelv: angol
ISBN: 9781597113632
Ár: 15.900,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu


A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház