Foam Magazine #40: After Araki


Fotó: Mai Manó Ház

A Foam magazin a 40. számát Nobuyoshi Araki életének és örökségének szenteli. Araki qARADISE portfoliójával kezdődik a kiadvány, ami soha nem jelent meg korábban, és emellett számos kortárs japán fotográfust is bemutat, akikre az ünnepelt mester hatással volt vagy akiket mentorált. Továbbá a japán fotográfia szakértőinek esszéit is olvashatjuk a magazinban, amelyek külön csemegék lehetnek a japán fényképészet rajongói számára.
Kifejezetten a japán fotográfia bemutatására készült ez a 280 oldalas kiadvány, amely rendkívüli portfoliókat, angol és japán szövegeket egyaránt tartalmaz. Az After Araki egy átfogó anyag erről a szimbolikus művészről, Arakiról, valamint azokról, akik a nyomdokába léptek és követik őt.

A 40. számban bemutatott fotográfusok és művészek:

Emi Anrakuji, Nobuyoshi Araki, HIROMIX, Mayumi Hosokura, Azuma Makoto, Daifu Motoyuki, Momo Okabe, Nomura Sakiko, Lieko Shiga.

A 40. szám szerzői:

Zippora Elders, Marcel Feil, Marc Feustel, Shigeo Goto, Russet Lederman, Ivan Vartanian.

A Foam Magazine többször is díjazásban részesült a minőségi tartalom és a magas színvonalú grafikai tervezés elismeréseként. Legutóbb az Év Fotográfiai Magazinja díját nyerte el a Lucie Awardson.

A Foam Magazine nemzetközi fotográfiai magazin, amelyet az amszterdami Foam Fotografiemuseum Amsterdam jelentet meg évente három alkalommal.

Kiadó: Foam Fotografiemuseum Amsterdam, 2014
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 280 oldal
Nyelv: angol, japán
ISBN: 8710966455234
Ár: 5.990,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622

E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház