Foam Magazine #55: Talent

A Foam Magazine Talent Issue 2020-as 55. kiadása húsz művész válogatását tartalmazza. Témák, technikák széles skálája amely ismét bemutatja számunka, hogy a fotográfia, mint művészeti ág, folyamatosan fejlődik, életben van, változik, alakul és keresztbe fonódik más művészeti ágakkal és hatást gyakorol rájuk. Nagyon fontos, hogy ahogy a lehetőségek egyre szélesebb panorámája tárul a fotográfusok elé, így számunkra is egyre gyönyörűbbé és termékenyebbé válik ez a művészeti ág.
A Talent Issue idén egy különleges kiadással jelentkezik. A Foam Magazine történetében először jelent meg két különböző borítóval, az egyiken Kamonlak Sukchai, a másikon Alba Zari munkája látható. Ez a két csodálatos remekmű a képalkotás széles spektrumának szélsőségeit képviseli, amelyet megtiszteltetés volt felfedezni a tehetségkutatóra érkezett képek és projektek böngészése közben.
A magazinban egy beszélgetést is olvashatnak Mariama Attah és a ghánai művész, Eric Gyamfi között, aki a Talent 2019 kiadás résztvevője és a 13. Paul Huf-díj nyertese volt.

A 55. számban bemutatott fotográfusok és művészek:

Aadesokan, Sofia Borges, Adji Dieye, Rahima Gambo, Eric Gyamfi, Karla Hiraldo Voleau, Benoit Jeannet, Tommy Kha, Luther Konadu, Simon Lehner, Matthew Leifheit, Alexandra Lethbridge, Elsa Leydier, Douglas Mandry, Pat Martin, Philip Montgomery, Camillo Pasquarelli, Anastasia Samoylova, Simone Sapienza, George Selley, Micha Serraf, Hashem Shakeri, Gao Shang, Kamonlak Sukchai, Dustin Thierry, Guanyu Xu, Yorgos Yatromanolakis, Ali Zanjani, Alba Zari

A 55. szám szerzői:

Mariama Attah, Henri Badaröh, Iata Cannabrava, Brian Curtin, Christa Dee, Marcel Feil, Brad Feuerhelm, Allen Frame, Anahita Ghabaian Etehadieh, Taco Hidde Bakker, John Hilliard, Kim Knoppers, Mirjam Kooiman, Russet Lederman, Diane Lima, Shaka McGlotten, Elisa Medde, Marc Mouarkech, Azu Nwagbogu, Iheanyi Onwuegbucha, Jaime Lowe, Liz Sales, Aaron Schuman, Shamita Sharmacharja, Diane Smyth, Valentine Umansky, Leslie Wilson, Duncan Woldridge

A Foam Magazine nemzetközi fotográfiai magazin, amelyet az amszterdami Foam Fotografiemuseum Amsterdam jelentet meg évente három alkalommal.

Kiadó: Foam Fotografiemuseum Amsterdam, 2020
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 288 oldal
Nyelv: angol
ISBN: 8710966455234
Ár: 9.000.-Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622

E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház