Into the Woods: Trees in Photography
Fotó: Mai Manó Ház

Ez a könyv a természet, ezen belül is a fákhoz való kapcsolódást, mint fotótémát mutatja be. Vadon vagy megművelt, vidéki vagy városi, magányos vagy erdőben álló fák régóta vonzó inspirációt jelentenek a művészek és fotósok számára egyaránt. Akár esztétikai szempontból, akár kulturális jelentőségű szimbólumként a fáknak megvan az az alábecsülhetetlen képességük, hogy mély, ősi csodálatot váltanak ki az emberekből.

Függetlenül attól, hogy funkcionális megközelítésből vagy kreatív kifejezési eszközként örökítették meg, az Into the Woods egy kitűnő és informatív bevezetése annak, ahogy az ág, a kéreg, a levél és a gyökér jellegzetes mintái hogyan kínáltak témákat a fotósok számára az évszázadok során. Az Into the Woods több mint száz fényképet tartalmaz a tizenkilencedig századtól, a huszonegyedik századig, áttekintő bevezetéssel és kommentárokkal a fák csodálatos világáról.


Kiadó: Thames & Hudson, 2019
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 192 oldal
Nyelv: angol
ISBN: 9780500480533
Ár: 13.900,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu


A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház