Liam Wong: TO:KY:OO

A fiatal fotóstehetség, Liam Wong monográfiájában egy cyberpunk ihletésű vízióval tárja fel előttünk Tokió éjszakai életét. A skóciai Edinburgh-ban született és nevelkedett Wong komputerművészet szakon tanult az egyetemen. 25 éves korában már Kanadában élt és igazgatóként dolgozott a világ egyik vezető videójáték társaságnál. A munkája vitte őt először Tokióba, ahol felfedezte a tokiói éjszakai élet jeleneteinek csábító vonzerejét.

A színkompozíció mély művészetének bizonyítéka a TO:KY:OO című albuma, amelynek lenyűgöző színes fényképei hangulatosak és időtlenek. Ez a kötet Wong kreatív és technikai folyamatait is bemutatja, amely magában foglalja a pillanat lényegének a megragadását, a megfelelő jelenet kiválasztását, valamint az egyedülálló színek meglátásának és visszaadásának módszereit, amelyeknek az értéke az olvasók és a fotóművészetet tanuló diákok számára egyaránt felbecsülhetetlen.

Kiadó: Thames & Hudson
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 264 oldal
Nyelv: angol
ISBN: 9780500545461
Ár: 15.900,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622

E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
Fotó: Kiss Imre
Fotó: Kiss Imre
Fotó: Kiss Imre
Fotó: Kiss Imre
Fotó: Kiss Imre
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház