Magnum Dogs

A Magnum Dogs a kutyafotózás tökéletes gyűjteménye a kutyabarátok számára, egy ragyogóan sokszínű és vidám válogatás, amely bemutatja a Magnum csapatának vizuális szellemességét és ügyességét. Az album körülbelül 180 fényképet tartalmaz a világ minden tájáról származó kutyákról, az alábbi öt tematikus fejezetbe rendezve: Streetwise, Best in Show, At the Beach, Behind the Scenes és It's a Dog's Life. A kutyákról készült fotókon többek között szerepelnek makulátlanul felkészített, fazonírozott bemutatókutyák, amelyeket Martin Parr és Harry Gruyaert fanyarul megfigyelt fényképeken örökítettek meg, vagy hollywoodi sztárok meghitt, intim pillanatai megbízható, négylábú bizalmasaik mellett, ahogy Eve Arnold és Dennis Stock objektívén keresztül láthatjuk.

Legyen szó Kolumbia utcáin kóborló kutyákról vagy párizsi lakásokban heverésző elkényeztetett kutyusokról, ezek a fotográfiák tele vannak szeretettel, humorral és betekintést engednek az emberek és kutyák közötti kapcsolatokba.


Kiadó:  Thames&Hudson, 2021.
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 208
Nyelv: angol
ISBN: 9780500545478
Ár:  7.990 Ft

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház