Photography Changes Everything

A Photography Changes Everything című könyv provokatív módon gondolja át a fényképezés kultúránkra és mindennapi életünkre gyakorolt hatását. Több száz kép és a szakmailag hozzáértő válaszok olvasóbarát feltárást kínálnak arra, hogy a fényképek számos módon közvetítenek információkat és értékeket, követelik és fenntartják a figyelmet, valamint formálják ismereteinket és tapasztalatainkat a világról.
A kötet – a Smithsonian Institution múzeumainak, tudományos központjainak és archívumainak vizuális eszközeire támaszkodva – olyan interdiszciplináris párbeszédet indít a fényképezés képességéről, amely képes a világ tapasztalatainak alakítására és akár megváltoztatására.

A Photography Changes Everything kötetben megtalálható több mint 300 kép és közel 100 rövid szöveg szakértők, írók, feltalálók, közéleti személyiségek és mások írásaiból.

Minden történet reagál a projekt közreműködői által kiválasztott képekre. Együtt vonják be és tárják fel az olvasó előtt, hogy milyen mértékben alakult át az életünk a fényképekkel való interakciók révén. A fényképészeti vezető kurátor és szerző, Marvin Heiferman szerkesztésében a Photography Changes Everything című könyv egyedülálló lehetőséget kínál a fényképezés történetének, gyakorlatának és erejének jobb megértésére.

Kiadó: Aperture, 2012
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 263
Nyelv: angol
ISBN: 9781597111997
Ár: 10.900,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház