Photography is Magic

A Photography is Magic című könyv összefoglalja az aktuális elképzeléseket a fotográfia felhasználásáról a kortárs művészeti világban. Charlotte Cotton vezető fotográfiai író és kurátor esszéinek szerkesztésében ez a kritikus kiadvány egy változatos művészcsoport munkáit vizsgálja, akik közül sokan a "művészeti világ" és a fotográfiai világ" határán mozognak, de közös bennük, hogy mindannyian kísérleti ötletekkel foglalkoznak.

Michele Abeles és Walead Beshty-től kezdve Daniel Gordon és Matthew Lipps-ig Cotton olyan művészeket választott ki, akik tudatosan rajzolják újra a fényképészeti gyakorlatokat vegyes technika, kisajátítás és az analóg folyamatok újragondolásának segítségével.

A Photography is Magic című album a fiatalabb fotórajongóknak, diákoknak szól és bárkinek, aki érdeklődik a kortárs fényképezés mélyebb megismerése iránt. Az album több mint 80 művész képeit és szövegeit tartalmazza, többek között például: Sara Cwynar, Shannon Ebner, Anette Kelm, Josh Kline, Elad Lassry, Jon Rafman, Shirana Shanbazi és Sara VanDerBeek.


Kiadó: Aperture, 2015
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 348
Nyelv: angol
ISBN: 9781597113311
Ár: 14.900,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház