The World According to Roger Ballen
Fotó: Boros Bence Bendegúz

A Colin Rhodes-szal közösen írt The World According to Roger Ballen című album a művész karrierjét a fotográfián túl szélesebb kulturális kontextusban vizsgálja, beleértve az Art Bruttal való kapcsolatait és gyűjteményeit. Az album Ballen pályafutását válogatott fényképeken keresztül, és a kizárólag Halle Saint Pierre-i kiállításhoz készült installációkat mutatja be, valamint Roger Ballen saját Art Brut gyűjteményéből származó tárgyakról és alkotásokról készült fotográfiákat tartalmazza.

A tematikusan rendezett, Colin Rhodes szövegeivel, valamint Martine Lusardy (a Halle Saint Pierre igazgatója) által készített bevezetővel és egy Ballen-interjúval ellátott The World According to Roger Ballen című album egyrészt katalógusa a Ballen munkáit bemutató, Franciaországban megrendezett első nagy kiállításának, másrészt pedig a művész pozíciójának és a tágabb művészeti világhoz való viszonyának feltárása.

Kiadó: Thames & Hudson, 2019
Kötés: keménykötés
Oldalszám: 208
Nyelv: angol
ISBN: 9780500545218
Ár: 17.900,-

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház