Elmarad! Kurátori tárlatvezetés Motoo Hiszakóval

2019. október 16. 18.00

Tisztelt Látogatók!
A Nobuyoshi Araki kiállításunkhoz kapcsolódóan 2019. október 16-ára meghirdetett kurátori tárlatvezetés sajnálatos módon technikai okok miatt elmarad.
Megértésüket köszönjük!

A Fotóhónap2019 egy világhírű alkotóval ismerteti meg a magyar közönséget: a Nobuyoshi Araki életművét bemutató tárlat az idei fesztivál legfontosabb programja. A tárlatvezetésen egyetlen alkalommal, a megnyitó napját követően, a kiállítás kurátora, Motoo Hiszako vezeti végig az érdeklődőket.

Nobuyoshi Araki személyes fotókat készítő fényképészként tett hitvallása, mely az Érzelmes utazással vette kezdetét, egyértelműen túlmutat minden addig látott személyes fotón (családi- vagy emlékfotón). A japán fotóművészet egyik alappillére egyfajta személyes és sokszínű szubjektivitás, mely nagy hatást gyakorolt és egyben bátorságot adott a fiatalabb generációknak arra, hogy nyilvánosságra hozzanak olyan fotókat, melyeken saját környezetüket ábrázolják.

A tárlatvezetés japán nyelven, tolmács segítségével zajlik.

A tárlatvezetésen a látogatók a kiállításra szóló belépőjeggyel vehetnek részt. A megszokott kedvezmények ezúttal is érvényesek.

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
Flower 1991
Sentimental Journey 1972
EROTOS 1993
Sentimental Journey 1972
Tokyo Comedy 1997
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház