Elmarad! Kurátori tárlatvezetés Motoo Hiszakóval

2019. október 16. 18.00

Tisztelt Látogatók!
A Nobuyoshi Araki kiállításunkhoz kapcsolódóan 2019. október 16-ára meghirdetett kurátori tárlatvezetés sajnálatos módon technikai okok miatt elmarad.
Megértésüket köszönjük!

A Fotóhónap2019 egy világhírű alkotóval ismerteti meg a magyar közönséget: a Nobuyoshi Araki életművét bemutató tárlat az idei fesztivál legfontosabb programja. A tárlatvezetésen egyetlen alkalommal, a megnyitó napját követően, a kiállítás kurátora, Motoo Hiszako vezeti végig az érdeklődőket.

Nobuyoshi Araki személyes fotókat készítő fényképészként tett hitvallása, mely az Érzelmes utazással vette kezdetét, egyértelműen túlmutat minden addig látott személyes fotón (családi- vagy emlékfotón). A japán fotóművészet egyik alappillére egyfajta személyes és sokszínű szubjektivitás, mely nagy hatást gyakorolt és egyben bátorságot adott a fiatalabb generációknak arra, hogy nyilvánosságra hozzanak olyan fotókat, melyeken saját környezetüket ábrázolják.

A tárlatvezetés japán nyelven, tolmács segítségével zajlik.

A tárlatvezetésen a látogatók a kiállításra szóló belépőjeggyel vehetnek részt. A megszokott kedvezmények ezúttal is érvényesek.

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
Flower 1991
Sentimental Journey 1972
EROTOS 1993
Sentimental Journey 1972
Tokyo Comedy 1997
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház