2022.05.14–15-én mindkét nap 10.00-14.00 - Puklus Péter kétnapos művészeti workshopja

„Megvizsgáljuk az alkotás tárgyát, inspiráljuk egymást és csapatban dolgozunk, tanulmányozzuk és megkérdőjelezzük saját magunkat és a környező világhoz való kapcsolódásunkat, behozzuk és összekapcsoljuk a személyes tapasztalatainkat és a személyiségünket egy kreatív folyamaton keresztül.” (Puklus Péter)

A résztvevőktől a következőket kérjük:

- hozzatok otthonról vagy a közvetlen környezetetekből két tárgyat: az egyik, amit nagyon szerettek, a másik, amit nagyon utáltok

- készüljetek fel egy pár mondatos történettel ezekről a tárgyakról

- legyen nálatok digitális fényképezőgép és laptop

- hozzatok magatokkal egy ötletet, álmot vagy akár ambiciózus vágyat, amit nagyon-nagyon szeretnétek megvalósítani, újraélni, elkezdeni vagy kipróbálni.

Puklus Péter fotóművész. A MOME-n tanult fotográfiát, majd médiadizájnt az École National Supérieur de Création Industrielle-ben, Párizsban. Rendszeresen tart workshopokat Svájcban és Budapesten. Művészetében keveri a különféle műfajokat és médiumokat, majd új kontextusokban hozza őket összefüggésbe egymással.

Regisztrálni a workshopra a maimano@maimano.hu e-mail címen lehet, a tárgy rovatba kérjük beírni: Workshop  –  május 14–15. A részvételi díj: 10 000 forint. A részvétel a jelentkezési sorrend alapján áll össze, de a regisztráció csak a részvételi díj befizetése után válik élessé.  Az első 12 regisztrációt a banki átutalás után tudjuk elfogadni, a regisztráció ezután lezárul.

A már regisztráltak 2022. május 10-ig tudják visszamondani a jelentkezésüket, ebben az esetben a befizetett teljes összeget visszautaljuk. A határidőn túli lemondásokat kizárólag a Mai Manó Házban levásárolható utalvánnyal tudjuk kompenzálni. A workshopra előképzettségtől függetlenül minden 16 éven felüli, fotográfia iránt érdeklődőt szeretettel várunk.

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház