Fókuszban az MFSZ ösztöndíjasok: Varga Viktor

Folytatódik az MFSZ-ösztöndíjasokat bemutató sorozatunk. Varga Viktor a Budapesti Metropolitan Egyetemen végzett fotográfusként, jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem médiadesign mester szakos hallgatója. Jelenlegi sorozatában magát a fotográfia médiumát és a képkészítés aktusát vizsgálja olyan "alternatív" képalkotó eszközökkel, mint a webkamera, a szkenner vagy a tolatóradar.


A teljes bejegyzés a képre kattintva olvasható.

A Punkt online fotográfiai folyóirat a nemzetközi fotóművészeti folyamatokat, hangsúlyosan a magyar, valamint a közép- és kelet-európai eredményeket mutatja be magyar és angol nyelven.

A Punkt támogatja azokat a törekvéseket, amelyek progresszív és kritikai módon kívánják előmozdítani a magyar, valamint a nemzetközi fotográfiai eredményeket, legyen szó egy művészeti alkotásról, egy kiállításról, egy albumról vagy elméleti, történeti munkáról.

A Punkt nézőpontja ugyanakkor túlmutat a fotográfián és éppúgy kiterjed a fotó és a képzőművészet egyéb ágai, valamint a fotó és a film viszonyára.

A Punkt célkitűzése, hogy szakmai szempontok alapján és közérthető módon foglalkozzon a fotográfiával, hogy ne csupán a szakmai közönség, hanem az iránta érdeklődők számára is minőségi tartalmat közvetítsen. Ezenkívül célja, hogy párbeszédet folytasson nemzetközi alkotókkal és intézményekkel.

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház