Sebastião Salgado: Other Americas
Fotó: Kiss Imre

Sebastião Salgado Other Americas című könyvének első kiadását a francia Contrejour kiadó jelentette meg 1985-ben. A 127 oldalas fotóalbum Salgado utazásai során készített képeit tartalmazza, amiket Brazíliában, Ecuadorban, Bolíviában, Peruban, Guatemalában és Mexikóban fényképezett.
A brazil születésű fotográfus 1977 és 1984 között utazta körbe Dél-Amerikát, hogy a térség változó vallási és politikai helyzetét dokumentálja, különösen ahogy az a latin-amerikai vidéki kultúrában és életstílusban megjelenik. Salgado első könyve, az Other Americas a helyi őslakosok és gazdák portréit, tájképeket, és ennek a régiónak a szellemi hagyományait bemutató felvételeit tartalmazza. A könyv számtalan díjat és elismerést kapott, és vizuálisan egyenértékű a varázslatos Gabriel García Marquezzel.  Az Other Americas új kiadása egy örök klasszikus, amely visszahozza számunkra a közép- és dél-amerikai világ bámulatos látványát.

Kiadó: Aperture, 2015
Oldalszám: 127 oldal
Kötés: puhatáblás
ISBN: 9781597113366
Nyelv: angol
Ár: 11.900,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház