Tokyo Camera Style
Fotó: Kiss Imre

John Sypal 2008-ban alapított blogja, a Tokyo Camera Style, számos követőre és nemzetközi visszhangra talált, hasonló blogok egész sorozatát inspirálva világszerte. A menet közben készült közeli felvételeken a járókelők kedvenc analóg gépeikkel pózolnak Tokió utcáin. A képek nemcsak a fényképezés megszállottjai által használt fényképezők széles választékát mutatja be, hanem egy olyan utcai kultúrát is, ahol a fotó jelent mindent, és a fényképezés áll a középpontban.

Most egy egyedülálló könyvben gyűjtötték össze John Sypal 300 színes fényképét különleges fényképezőgépekről és kreatív tulajdonosaikról. A 299 színes illusztráció gyakran felülről fotózva készült, megmutatva így olyan részleteket is, melyek általában nem láthatóak a felvételeken: ruhák, ékszerek, kezek és lábak, cipők, egyedi fényképezőgéppántok és egyéb fényképezéssel kapcsolatos fenomenáliák. A ritka, egyedi és vintázs analóg fényképezőgépek választékán túl a modellek és a lencsék olyan személyiségek portréi, akik a mai utcai fotózás képét formálják Japánban.

Kiadó: Thames & Hudson, 2015
Oldalszám: 288 oldal
Kötés: puhatáblás
ISBN: 978-0500291672
Nyelv: angol
Ár: 5.990,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház