2024. 07. 11. 18:00 – Vitáris Iván zenész tárlatvezetése a Martin Wanda & Martin Gábor: Az Örök Fiatalság Balladája című kiállításon
A regisztráció lezárult, a tárlatvezetésre minden hely elkelt.

„Martin Wanda nagyjából 2014 óta fotózta a zenekaromat - az Ivan & The Parazolt -, és engem is. Bensőséges kapcsolat ez, és egyben felelősségteljes is. Az elmúlt évek több rólunk készült sajtófotója Wandától származott, és mindig azt gondoltam ezekről a képekről, hogy jól mutatja milyen jól érti a készítője azt, amit csinálunk. Ez persze kölcsönös, úgyhogy most az apukájával közös kiállításán én is ezt a megértést akarom körüljárni és bemutatni." (Vitáris Iván)

Vitáris Iván - az Ivan & The Parazol frontembereként -, zenekarával az elmúlt 13 évben bejárta nem csak az országot, de számos külföldi fellépésre is volt lehetőségük. Eddig megjelent lemezeiket MTV és Fongoram díjjal is elismerték. A zene mellett érdekli a fényképezés és a design, valamint rendhagyó tárlatvezetések megtartásával is részt vesz a hazai kulturális életben.

A korlátozott férőhely miatt az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a programra az anna.kasztovszky@maimano.hu e-mail címen lehet, a tárgy rovatba kérjük beírni: Tárlatvezetés – július 11.

A résztvevők száma maximum harminc fő.
A tárlatvezetésen a regisztrált látogatók a kiállításra szóló, aznap váltott kedvezményes (diák, nyugdíjas) vagy teljes árú (felnőtt) belépőjeggyel vehetnek részt.


Tájékoztatjuk, hogy eseményeinken hang- és képfelvétel készülhet, amelyből a Mai Manó Ház részleteket használhat fel az intézmény programjainak népszerűsítése céljából.

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház