Kedves Látogatók!
Felhívjuk figyelmüket, hogy az aktuális kormányrendelet értelmében a Mai Manó Ház könyvesboltjában és az annak helyet adó PaperLab Galériában kizárólag az előírásoknak megfelelően maszkot viselő, a koronavírus elleni védettséget igazolni tudó személyek és a felügyeletük alatt lévő 18 év alatti kiskorúak, valamint három napnál nem régebbi, negatív PCR tesztet bemutatók vehetnek részt a megfelelő, másfél méteres szociális távolság betartása mellett.
A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány és a személyazonosító igazolvány (vagy más személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány) együttes bemutatásával történik.
A könyvesboltban egyidőben maximum 2 fő tartózkodhat.
Köszönjük megértésüket!
Mai Manó Ház

Paperlab

A Mai Manó Ház könyvesboltjának tere hosszú idő óta működik a Ház projektgalériájaként is. 2019 májusa óta a PaperLab elnevezésű kiállítótér kezdte meg itt működését, amelynek fókuszában olyan nemzetközi szcénában mozgó alkotók fotó alapú munkái állnak, amiknek fő megjelenési médiuma a photobook. A kiállítás végét követően a bemutatott könyvek a Pécsi József Fotográfiai Szakkönyvtár állományába kerülnek, valamint megvásárolhatóak a könyvesboltban. A PaperLab Galéria kiemelkedő figyelmet fordít a nemzetközi vásárokon és egyéb fesztiválokon bemutatkozó alkotók újonnan megjelenő munkáinak Magyarországon történő bemutatására.

Kurátorok: Kiss Imre, Schuller Judit Flóra

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.