David LaChapelle: Good News, Part II
Fotó: Mai Manó Ház

A Good News, Part II David LaChapelle régóta várt, legújabb kiadványa. A könyv a fotós öt kötetből álló sorozatának utolsó része, melyet a LaChapelle Land (1996) indított, a Hotel LaChapelle (1999) könyvvel folytatódott, majd ezt követte a Heaven to Hell (2006) és végül a Lost and Found, Part I.

A Good News, Part II LaChapelle kreatív reneszánsza, amikor a halandóság fogalmán elmélkedve, az anyagi világon túl, a paradicsom keresésére tesz kísérletet. A könyvben még soha nem publikált képeket is láthatunk, melyeken LaChapelle megpróbálja lefényképezni azt, amit nem lehet lefényképezni. Ez képviseli az utolsó fejezetet LaChapelle gyűjteményében, amely a világ minden tájáról megragadja az olvasókat.

A Good News, Part II tartalmából:

Pamela Anderson, Lana Del Rey, Sharon Gault, Janet Jackson, Michael Jackson, Paris Jackson, David LaChapelle, Amanda Lepore, Miriam Makeba, Sergei Polunin, Tupac Shakur, Elizabeth Taylor és még sokan mások…

Kiadó: Taschen, 2017
Oldalszám: 276 oldal
Kötés: keménytáblás
ISBN: 9783836570466
Nyelv: angol
Ár: 22.900,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház