David LaChapelle: Lost + Found, Part I
Fotó: Mai Manó Ház

A Lost + Found, Part I. David LaChapelle régóta várt, legújabb kiadványa. A könyv a fotós öt kötetből álló sorozatának negyedik része, melyet a LaChapelle Land (1996) indított, a Hotel LaChapelle (1999) könyvvel folytatódott, majd a Heaven to Hell (2006) követte.

A Lost + Found, Part I a mindennapi életünk és annak problémáival való szembesülés vizuális lenyomata, mely David LaChapelle egyedi látásmódján keresztül tárul elénk. A kötet a képek hatalmas választékát vonultatja fel, melyek könyv formájában soha nem jelentek meg ezelőtt.

A negyedik kötet egy évtizedes munkát ölel fel LaChapelle munkásságából, ahol a fotós utat mutat a paradicsomba és átvezeti a nézőket az életmű második kötetébe (Good News, Part II.).

A Lost + Found, Part I tartalmából:
Pamela Anderson, Julian Assange, Isabella Blow, David Bowie, Naomi Campbell, Hillary Clinton, Frances Bean Cobain, Miley Cyrus, Lana Del Rey, Lady Gaga. Sharon Gault, Daphne Guinness, Whitney Houston, Kris Jenner, Kendall Jenner, Bruce Jenner, Kylie Jenner, Dwayne Johnson, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Eartha Kitt, David LaChapelle, Amanda Lepore, Nicki Minaj, Katy Perry, Sergei Polunin, Keith Richards, Rihanna, Chris Rock, Amber Rose, Britney Spears, Uma Thurman, Andy Warhol, Kanye West, Pharrell Williams, Amy Winehouse, és még sokan mások…

Kiadó: Taschen, 2017
Oldalszám: 278 oldal
Kötés: keménytáblás
ISBN: 9783836570459
Nyelv: angol
Ár: 22.900,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház