2022.08.11. 18.00 - Kocsi Olga tárlatvezetése a Ballenesque — Roger Ballen szerint a világ kiállításonA valóság és a szürrealitás Roger Ballen fikciós világában a fotográfiákon keveredik. A néző – az ablakként működő – fényképeken keresztül fürkészheti a sajátos, teremtett univerzum szereplőit. A monokróm dimenzióban rögzített pillanatokat történetek szövik át, amik közös utazásra és felfedezésre sarkallják a befogadókat.
(Kocsi Olga)


Kocsi Olga fotó– és videoinstallációval foglalkozó képzőművész. Műveivel unortodox helyzeteket teremt, multiszenzoriális élményt hoz létre, gondolkodtatásra készteti a nézőket különféle tudományos területek keresztmetszetében rejlő összefüggésekről, a valós tér és a virtuális valóság kapcsolatáról és annak jövőbeni lehetséges fejlődéséről, a valamint privát- és a köztér közötti határterületek feltérképezéséről. 


A korlátozott férőhely miatt az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a programra a maimano@maimano.hu e-mail címen lehet, a tárgy rovatba kérjük beírni: Tárlatvezetés – Augusztus 11.

A résztvevők száma maximum harminc fő.

A tárlatvezetésen a regisztrált látogatók a kiállításra szóló, aznap váltott kedvezményes vagy teljes árú (diák, nyugdíjas vagy felnőtt) belépőjeggyel vehetnek részt.

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház