Könyvek & Képek a Napfényműteremből

A Mai Manó Ház és a Libri Kiadói Csoport közös programsorozatot indít Könyvek & Képek a Napfényműteremből címmel. A havonta megrendezésre kerülő beszélgetőesten egy-egy izgalmas, népszerű és fontos témát közelítünk meg a Libri újonnan megjelent könyvein és kortárs fotóművészek munkáin keresztül. A márciusig tartó programsorozatban szó esik női szerepekről és lehetőségekről, irodalmi szakácskönyvekről és gasztrofotókról, képregényekről, társadalmi ügyeket felkaroló fotósorozatokról, de a pszichológia és a történelmi témák iránt érdeklődőknek is kedvezünk a 2020-as beszélgetéseinkkel. Célunk, hogy egy olyan, művészetkedvelő, nyitott közösséget építsünk, melynek tagjai rendszeresen visszajárnak eseményeinkre, akárcsak egy művészeti szalon tagjai. Az estek különleges hangulatáról Európa egyik legimpozánsabb fényképészműterme, a Mai Manó Ház Napfényműterme gondoskodik. A beszélgetésekhez a Vylyan Pincészet borait kóstoljuk.

A sorozat házigazdája: Lovász László (műsorvezető, producer, Dumaszínház)

Az első beszélgetés témája Babarczy Eszter: A mérgezett nő című könyve és Szombat Éva fotóművész munkái.

A témához kapcsolódó további könyvek: Melinda Gates. A nő helye – Változtassuk meg a világot a nők erejével!; Malala Yousafzai: Nincs más út; Szécsi Noémi: Lányok és asszonyok aranykönyve – Szépség, egészség, termékenység és szexualitás a 19-20. század fordulóján.

A kötetek a helyszínen 20% kedvezménnyel megvásárolhatók a Napfényműteremben.

A belépőjegy ára: 2500 Ft, amellyel a Mai Manó Ház aktuális kiállítása is megtekinthető.

Jegyek előzetesen is megvásárolhatók a Mai Manó Ház jegypénztárában, november 4-től egységesen 2500 Ft-ért. (1065, Budapest, Nagymező u. 20.)

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház