2022.06.16. 18.00 - Sivák Zsófia tárlatvezetése a Ballenesque - Roger Ballen szerint a világ kiállításon

Roger Ballen képeitől szokás idegesnek lenni, zavarba jönni, egyszerre szépnek és csúnyának látni, érteni és nem érteni, sok okból szeretni és legalább annyiból utálni, azt viszont stabilan kijelenthetjük, hogy az átlagosnál erősebben keltenek valamilyen hatást. A legfőbb rendező erő így gyakran a hatás ereje, nem pedig annak célja, iránya vagy formája.(Sivák Zsófia)

Sivák Zsófia fotográfus a fotósorozataiban, projektjeiben olyan személyes-dokumentarista módszerrel dolgozik, amely lehetővé teszi számára, hogy az adott közösséggel hosszú távú együttműködést alakítson ki, és tárgyilagosan dokumentálja mindennapjaikat anélkül, hogy elveszítené a személyes benyomások, asszociációk lehetőségét. Sorozatai személyes érintettsége miatt leginkább a vidéki élettel foglalkoznak.

2021-ben Pécsi József ösztöndíjban részesült, valamint egyike volt azon feltörekvő fotográfusoknak, akik a magyar fotográfiát képviselték a FUTURES – Európai Fotográfiai Platformon.

A korlátozott férőhely miatt az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a programra a maimano@maimano.hu e-mail címen lehet, a tárgy rovatba kérjük beírni: Tárlatvezetés – Június 16.

A résztvevők száma maximum harminc fő.

A tárlatvezetésen a regisztrált látogatók a kiállításra szóló, aznap váltott kedvezményes vagy teljes árú (diák, nyugdíjas vagy felnőtt) belépőjeggyel vehetnek részt.

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház