Újra 200 Ft-ért kaphatók a Mai Manó Ház kiadványai

Továbbra is 200 forintért kaphatóak a Folyamatos Jelen című sorozat változatos darabjai, bennük négy-négy kortárs magyar fotográfus képeivel. Kedvezményes a Simenon világa kétnyelvű (francia – magyar) katalógus, a Pap Gyula fotóit tartalmazó kötet és Halas István Páros páratlan című albuma is.

Katalógusaink közt szerepelnek a Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíjat elnyert fotográfusok munkáiból készült kiadványok.

A történeti és elméleti témák iránt érdeklődők a Fénykép az ezredfordulón. Tendenciák a XX. század végi fotográfiában című tanulmánykötet mellé Szarka Klára és Fejér Zoltán Fotótörténetét is beszerezhetik. Választékunkban olyan különleges kiadványok is szerepelnek, mint a Budapest Pozitív gyűjteménybe szerkesztett képeslapjai, vagy többek között a nagyformátumú, képes Kutyavilág, amihez Csányi Vilmos írt előszót.

Könyvesboltunk állandó kínálatában különböző méretű, eredeti fényképfelvételek mellett a nemzetközi- és a magyar fotóművészet elismert alkotóitól is kaphatók fotóalbumok. Minden égtáj felől kuriózumokra bukkanhat az, aki betér átböngészni lapozgatható példányainkat, sőt Budapestet is több korban, új színeiben fedezheti fel újra.

Szakkönyveink az elméleti munkáktól a technikai bravúrokig számos témát ölelnek fel – legyen szó akár polaroidokról, akár retró fotómasinákról, akár a digitális fényképezésről.

Ismét érdemes ellátogatni a Mai Manó Könyvesboltba, ahol a fotográfiai témájú könyvek széles választéka mellett a PaperLab Galéria aktuális kiállítása ingyenesen megtekinthető.

A galéria megtekintéséhez lapozzon!
No items found.

Értesüljön a legfrissebb hírekről!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Mai Manó, a fotográfus
Az épület első gazdája, Mai Manó, császári és királyi udvari fényképész
Kincses Károly: A Mai Manó Ház